Pisarniški pulti iz granita

Ne glede na to, ali ste lastnik majhnega ali velikega podjetja, samostojni podjetnik ali pa si želite le urediti domačo pisarno, zahteva vaš poslovni prostor materiale, ki bodo v prostoru delovali kot funkcionalni in ekstetski element, hkrati pa prestali preizkušnjo časa.

Izgled pisarne je v današnjem času izrednega pomena. Pisarna mora zagotavljati ustvarjalno, prijetno in učinkovito delovno okolje. Ustvariti more vzdušje, ki nas motivira, hkrati pa mora biti vizualno privlačno. Doseganje profesionalnega izgleda pomeni ustvariti prijeten in eleganten slog, v kateri se bomo mi kot tudi stranke počutili udobno.

Pisarniški pulti so pogosto izpostavljeni različnim dejavnikom-udrgnine, vreznine, udarci, sledovi črnila, razlite tekočine, ki lahko pult poškodujejo.

Pulti iz naravnega kamna so odlična funkcionalna in estetska rešitev za vašo pisarno. Naravni kamen lahko ustvari čudovit ambient in slog, prav tako pa je neobčutljiv na kemična sredstva, vodo, toploto in ne oddaja škodljivih snovi.

V našem podjetju izdelujemo  kamnite pulte iz več kot 40. različnih vrst naravnega kamna. Pulti iz naravnega kamna so enostavni za vzdrževanje in čiščenje, poleg tega pa imajo zaradi lastnosti naravnega kamna, skoraj neomejeno življenjsko dobo.

Granit je odlična izbira za vaš kuhinjski pult, saj je zaradi svojih lastnosti odporen na vročino, odrgnine, vreznine in maščobo. Odlikujeta ga trajnost in praktičnost, prav tako ne vpija tekočin in ne nabreka. Njegova površina je odporna na odrgnine, tekočine in vročino. Ključni lastnostoi granita sta tudi njegova dolga življenska doba in enostavno vzdrževanje.

Ponudbo materiala si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa obiščete naš prodajni salon, kjer vam bo naše usposobljeno in prijazno osebje svetovalo pri izbiri.

Pri izdelavi pultov vam nudimo celotno storitev od svetovanja, izmer, izdelave in montaže.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
Please wait...
DODATKI