Kuhinjski pulti iz umetnega kamna

Pulti danes v prostoru ne predstavljajo le delovne ali odlagalne površine, temveč dajejo prostoru unikaten videz, še posebej, če so izdelani iz naravnega kamna.

Kuhinja je zagotovo eden izmed najbolj izkoriščenih prostorov v hiši ali stanovanju, zato je pomembno, da je prostor fukcionalno opremljen hkrati pa estetsko dovršen. Pomembno je da je da izberemo kuhinjski pult, ki bo povdaril izgled kuhinje, hkrati pa se moramo zavedati, da je delovna površina pulta nenehno izpostavljena različnim dejavnikom, ki lahko povzročijo različne poškodbe na delovni površini.

Umetni kamen kvarc svetovno znane znamke Silestone® ima videz naravnega kamna, po svoji strukturi (sestavljen je iz 93% kremena in 7% smole) pa ima večjo trdnost in odpornost kot naravni kamen.

Odlikuje se po trajnosti in enostavnem vzdrževanju. Pulti izdelani iz tehničnega (umetnega) kamna so antibakterijski, ne vpijajo umazanije, vonja in maščob, odporni so na vreznine in odrgnine, ne vpijajo tekočin in ne nabrekajo. Prav tako se ponašajo v velik obsegu različnih odtenkov in barv.

Ponudbo materiala si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa obiščete naš prodajni salon, kjer vam bo naše usposobljeno in prijazno osebje svetovalo pri izbiri.

Pri izdelavi pultov vam nudimo celotno storitev od svetovanja, izmer, izdelave in montaže.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
Please wait...
DODATKI