Kuhinjski pulti iz granita

Pulti danes v prostoru ne predstavljajo le delovne ali odlagalne površine, temveč dajejo prostoru unikaten videz, še posebej, če so izdelani iz naravnega kamna.

Kuhinja je zagotovo eden izmed najbolj izkoriščenih prostorov v hiši ali stanovanju, zato je pomembno, da je prostor fukcionalno opremljen hkrati pa estetsko dovršen. Pomembno je da je, da izberemo kuhinjski pult, ki bo povdaril izgled kuhinje, prav tako pa se moramo zavedati, da je delovna površina pulta nenehno izpostavljena različnim dejavnikom-visoke temperature, ostra rezila, udarci, ki lahko povzročijo različne poškodbe na delovni površini.

V našem podjetju izdelujemo  kamnite pulte iz več kot 40. različnih vrst naravnega kamna. Pulti iz naravnega kamna so enostavni za vzdrževanje in čiščenje, poleg tega pa imajo zaradi lastnosti naravnega kamna, skoraj neomejeno življenjsko dobo.

Granit je odlična izbira za vaš kuhinjski pult, saj je zaradi svojih lastnosti odporen na vročino, odrgnine, vreznine in maščobo. Odlikujeta ga trajnost in praktičnost, prav tako ne vpija tekočin in ne nabreka. Njegova površina je odporna na odrgnine, tekočine in vročino. Ključni lastnosti granita sta tudi njegova dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje.

Ponudbo materiala si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa obiščete naš prodajni salon, kjer vam bo naše usposobljeno in prijazno osebje svetovalo pri izbiri.

Pri izdelavi pultov vam nudimo celotno storitev od svetovanja, izmer, izdelave in montaže.

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
Please wait...
DODATKI