Kopalniški pulti iz umetnega kamna

Kopalnica je eden izmed najpomembnejših prostorov v našem domu. Je prostor kjer začnemo in končamo dan, zato je še posebej pomembno, da se v njej počutimo prijetno in udobno.

Pomembna je izbira pravih materialov in tekstur, implementacija kamna pri izbiri kopalnišekga pulta pa bo zagotovo spremenila vašo kopalnico v udoben in brezčasen prostor.

Izbira pravega pulta je lahko pomembna izbira, še posebej ker lahko spremeni celoten izgled vaše kopalnice. Trajnost in lepota sta ključna dejavnika pri izbiri kopalniškega pulta. Izbira pravega pulta pomeni razumevanje prednosti teh različnih materialov, ugotovitev proračuna in izbiro videza, ki dopolnjuje splošen dizajn vaše kopalnice.

Umetni kamen-kvartz ima videz naravnega kamna, po svoji strukturi (sestavljen je iz 93% kremena in 7% smole) pa ima večjo trdnost in odpornost kot naravni kamen.

Odlikujej se po trajnosti in enostavnem vzdrževanju. Pulti izdelani iz tehničnega kamna so antibakterijski, ne vpijajo umazanije, vonja in maščob, odporni so na vreznine in odrgnine, ne vpijajo tekočin in ne nabrekajo. Prav tako se ponašajo v velik obsegu različnih odtenkov in barv.

Ponudbo materiala si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa obiščete naš prodajni salon, kjer vam bo naše usposobljeno in prijazno osebje svetovalo pri izbiri.

Pri izdelavi pultov vam nudimo celotno storitev od svetovanja, izmer, izdelave in montaže.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
Please wait...
DODATKI