Kopalniški pulti iz marmorja

Kopalnica je eden izmed najpomembnejših prostorov v našem domu. Je prostor kjer začnemo in končamo dan, zato je še posebej pomembno, da se v njej počutimo prijetno in udobno.

Pomembna je izbira pravih materialov in tekstur, implementacija kamna pri izbiri kopalnišekga pulta pa bo zagotovo spremenila vašo kopalnico v udoben in brezčasen prostor.

Izbira pravega pulta je lahko pomembna odločitev, še posebej zato ker lahko spremeni celoten izgled vaše kopalnice. Trajnost in lepota sta ključna dejavnika pri izbiri kopalniškega pulta. Izbira pravega pulta pomeni razumevanje prednosti različnih materialov, ugotovitev proračuna in izbiro videza, ki dopolnjuje splošen dizajn vaše kopalnice.

Marmor je naravni kamen, ki se je zaradi svoje vrednosti uveljavil že v Antiki kot zelo plemenit material, svoj sloves pa je ohranil vse do danes. Svojo razkošnost je uspel ohraniti skozi najrazličnejša obdobja, brezčasnost pa mu omogoča, da ustreza sodobnim trendom.

Če želite povzdvigniti slog vaše kopalnice je marmor zagotovo prava izbira. S svojimi lastnostmi bo začaral prostor in mu dal razkošen videz. Marmor je nekoliko bolj občutljiv material v primerjavi z ostalimi naravnimi kamni, zato je potrebno z njim temu primerno ravnati. Marmor je sicer odporen na toploto, zaradi svoje naravne konsistence pa je nekoliko bolj občutljiv na udarce im praske, prav tako ni odporen na kislino in maščobo, ki lahko postijo na njegovi površini sledove madežev.

Nedvomno je naravni kamen idealen material za kopalniške površine. Z izbiro marmorja v vaši kopalnici, boste v prostor vnesli svežino in živahnost.

Ponudbo materiala si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa obiščete naš prodajni salon, kjer vam bo naše usposobljeno in prijazno osebje svetovalo pri izbiri.

Pri izdelavi pultov vam nudimo celotno storitev od svetovanja, izmer, izdelave in montaže.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
Please wait...
DODATKI