Kopalniški pulti iz granita

Kopalnica je eden izmed najpomembnejših prostorov v našem domu. Je prostor kjer začnemo in končamo dan, zato je še posebej pomembno, da se v njej počutimo prijetno in udobno.

Pomembna je izbira pravih materialov in tekstur, implementacija kamna pri izbiri kopalnišekga pulta pa bo zagotovo spremenila vašo kopalnico v udoben in brezčasen prostor.

Izbira pravega pulta je lahko pomembna izbira, še posebej ker lahko spremeni celoten izgled vaše kopalnice. Trajnost in lepota sta ključna dejavnika pri izbiri kopalniškega pulta. Izbira pravega pulta pomeni razumevanje prednosti teh različnih materialov, ugotovitev proračuna in izbiro videza, ki dopolnjuje splošen dizajn vaše kopalnice.

V našem podjetju izdelujemo kamnite pulte iz več kot 40. različnih vrst naravnega kamna. Pulti iz naravnega kamna so enostavni za vzdrževanje in čiščenje, poleg tega pa imajo zaradi lastnosti naravnega kamna, skoraj neomejeno življenjsko dobo.

Granit je odlična izbira za vaš kopalniški pult. Odlikujeta ga trajnost in praktičnost, prav tako ne vpija tekočin in ne nabreka. Njegova površina je odporna na odrgnine, tekočine in vročino. Ključni lastnostoi granita sta tudi njegova dolga življenska doba in enostavno vzdrževanje.

Ponudbo materiala si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa obiščete naš prodajni salon, kjer vam bo naše usposobljeno in prijazno osebje svetovalo pri izbiri.

Pri izdelavi pultov vam nudimo celotno storitev od svetovanja, izmer, izdelave in montaže.

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
Please wait...
DODATKI